Anmeldelse af Carb No More Kulhydratblokker

Carb No More hjælper dig med at holde styr på vægten, ved at hæmme kroppens evne til at optage kulhydrater fra maden du spiser, så det bare passerer igennem kroppen i stedet for at blive optaget som fedtdepoter.

3.5/5

Nem at synke

Smag

Effektivitet

Pris

Carb No More Priser og Tilbud

Vi anbefaler køb af Carb No More hos danske Weight World, da de har penge tilbage-garanti.
Du kan se deres priser på Carb No More herunder:

1 x CARB NO MORE

219 DKK

Ingen mængde rabat

2 x carb no more

416 DKK

Du sparer 22 DKK (-5%)

Hvad er Carb No More?

Ønsker du at styre din vægt, men vil ikke helt opgive dit meget elskede brød, pasta og kartofler? Ved at fungere som en naturlig carb-blokker kan Carb No More hjælpe med at reducere mængden af kulhydrater din krop optager, og det hjælper derfor med at fremme en sund vægtstyring, uden helt at opgive den mad du elsker.

  • Bidrager til en sund vægtstyring
  • Med hvide kidneybønner, æblecider og grøn te
  • Recuderer mængden af kulhydrater der bliver optaget i kroppen
  • Glutenfri og veganervenlig
  • Indeholder 7 naturlige aktive ingredienser

Hvordan virker kulhydrat blokkere?

Kulhydratblokkere virker ved at hæmme enzymet alfa-amylase, der nedbryder og fordøjer komplekse kulhydrater. Disse består molekylært af mange enkle kulhydrater bundet sammen i en kæde. Disse kulhydrater skal nedbrydes til glukose af enzymer, før de derefter er i stand til at blive absorberet og brugt af kroppen, og det overskydende lagret som fedt.

Når du tager en carb-blokker som Carb No More, blokeres enzymet midlertidigt, så de komplekse kulhydrater passerer ufordøjet gennem dit system. Dette betyder, at de ikke omdannes til glukose og derfor ikke opbevares som fedt. De bidrager heller ikke med kalorier eller hæver blodsukkeret. Det tillader dog stadig, at de 'gode' enkle kulhydrater fordøjes korrekt. Som et resultat modtager du stadig fordelen og ernæringen af de 'gode' kulhydrater, men ikke de 'dårlige', det må man da kalde win-win!

Nogle kan dog tro, at hvis de begynder at tage et kulhydratblokeringstilskud, kan de spise så mange dårlige kulhydrater, som de vil. At tage et af disse kosttilskud giver dig ikke mulighed for at overdrive dine yndlingskager og brød, men det giver dig mulighed for at styre og kontrollere dit kulhydratindtag såvel som at give dig en lejlighedsvis godbid uden skyld.

Carb No More baggrund

Som en naturligt kulhydrat-blokker er Carb No More designet til at hjælpe med at fremme sund vægtstyring ved at hjælpe dig med at kontrollere dit kulhydratindtag og den mængde kulhydrater, din krop fordøjer og optager. Dette gør det til et perfekt supplement til dem, der ønsker at passe på deres vægt, men ikke ønsker at opgive deres yndlingsfødevarer eller gå på en streng diæt. Carb No More kan også være en nyttig mulighed for diabetikere, da det kan hjælpe med at kontrollere, hvad de spiser på en naturlig og sikker måde.

Her kan du forresten se oversigten over de bedste slankepiller i Danmark.

Brugsanvisning

Carb No More kapslerne er skabt til at være et simpelt trin inden du spiser kulhydrater, og så er de endda lette at sluge. For at bruge produktet, skal du blot tage to kapsler med et glas vand fem til ti minutter før du spiser et hovedmåltid, der indeholder kulhydrater. Tag ikke tilskuddet mere end tre gange om dagen. Hver flaske indeholder 60 kapsler, så den varer i 30 dage. For optimale resultater, bør det bruges sammen med en kontrolleret og afbalanceret diæt.