Anmeldelse af Belly XS

Belly XS er et naturligt kosttilskud, der booster din fedtforbrænding. Det er et fint supplement til en ellers sund livstil, så din krop lige yder den smule ekstra, som kan betyde forskellen mellem succes og nederlag.

5/5

Nem at synke

Smag

Effektivitet

Pris

Belly XS Priser og Tilbud

Vi anbefaler køb af Belly XS hos danske Weight World, da de har penge tilbage-garanti.
Du kan se deres priser på Belly XS herunder:

1 x Belly XS

219 DKK

Ingen mængde rabat

2 x belly xs

416 DKK

Du sparer 22 DKK (-5%)

Kan Belly XS give mig en flad mave?

At reducere mavefedt kræver hårdt arbejde og motion kombineret med en afbalanceret og sund livsstil. Det lyder let nok, men det er svært at gøre, hvis du lever et travlt liv fyldt med planer og pligter. Belly XS er skabt med 11 aktive ingredienser, der er naturlige og veganske og fremmer din krops evne til at forbrænde fedt.

Belly XS er et naturligt supplement og er designet specielt til at hjælpe med at forbrænde mavefedt under træning. Det hjælper ikke kun med at give naturlig energi til at komme i gang, det kan også hjælpe med at styre appetitten, så man ikke overspiser. Derudover giver det sukkerbalance, motivation og styrke.

Her er nogle af de ting som fremhæves af firmaet bag Belly XS:

  • Naturlig formel med høj effektivitet
  • 11 aktive ingredienser
  • Zink til normal metabolisme af fedtsyrer
  • Beriget med grøn te og garcinia
  • Genialt supplement til en sund livstil

Belly XS brugsanvisning

Brug 2 kapsler dagligt med vand. Det er op til dig, hvilket tidspunkt på dagen du tager hver kapsel, men vi foreslår, at du tager det samme eller lignende tidspunkt hver dag. Hver flaske Belly XS indeholder 60 kapsler og holder i 30 dage. For at få en fuld fornemmelse af resultaterne, anbefales det at du tager dette tilskud i mindst 3 måneder.

De 11 aktive ingredienser

Den unikke sammensmeltning af 11 aktive ingredienser i Belly XS-formlen er alle blevet valgt specifikt for deres særlige egenskaber, og alle hjælper kroppen på en af fem måder:  energi, appetitstyring, fedt- og sukkerbalance, fokus & motivation og beskyttelse & styrke.

Naturlig formular

Belly XS er lavet ved hjælp af en række naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger og er helt sikker at tage. Kapselskallen er endda specielt lavet af vegetabilsk cellulose i stedet for gelatine for at gøre den velegnet til både veganere og vegetarer og er derfor fuldt plantebaseret. Dette kosttilskud er dog ikke beregnet til folk under 18 år.

Læs også vores oversigt over de bedste slankepiller i Danmark.